Следващи работилници

Суши за деца: Кулинарна работилница

Суши за деца: Кулинарна работилница

Суши е новата любима храна на малки и големи и това може само да ни радва! Лека, вкусна и много здравословна храна, която ни прави и красиви освен всичко друго!
И съвсем закономерно събираме малките готвачи за една вкусна и забавна работилница при винаги приветливите домакини от "Смърфони". Този път обаче каним порасналите кулинари (7 г. +), за да се научим как се приготвя ориз, как се навиват красиви ролца и как да гарнираме любимите си вкусове в неустоими комбинации с отличен външен вид.
Тази работилница е за ниво начинаещи, но и напредналите имат с какво да блеснат! За 90-ната работилница всяко дете получава:
* Индивидуална работна площ
* Индивидуални инструменти и продукти
* Шапка и престилка за работа
* Сет от приготвените суши за консумиране на място или за отнасяне у дома
* Поименен сертификат с изпълнената рецепта
Местата са ограничени, затова побързайте да се запишете на:
Тел.: 0885 699 740
smarfonite@gmail.com
Месинджър
Ще ни необходимо име на детето, възраст и телефон за обратна връзка.
Цената на заниманието е:
* 45 лв. за едно дете
* 85 лв. за братчета и сестричета
Работилницата е предплатена. Ще зачетем резервациите, които са платени с краен срок 16 ноември. Потърсете ни за най-удобния за вас начин на плащане.
Очакваме ви с вълнение!!

"Смърфони"

17/11/2023
18:00 ч.

 • Едно дете
  45 лв.
 • Две деца
  (братче и сестриче)
  85 лв.
Коледна кулинарна работилница за деца

Коледна кулинарна работилница за деца

Ето че с трепет отброяваме дните до Коледа и докато нетърпеливо се подготвяме за важния ден, каним всички малки и пораснали готвачи на най-уютната работилница за годината: коледната! Н 13 декември при любезния домакин Детски парти клуб "Смърфони" ще замесим коледните аромати в най-чудните рецепти за курабийки, които всяко дете обожава! Да си го кажем - обожават го и майките, и бащите, и бабите, и дядовците! Защото Коледа е вълшебство!
На нашата работилница са поканени всички кандидат-майстори на възраст над 4 годинки, но и напредналите са силно приветствани да се вкрючат, защото ще има предизвикателства за всеки. За 90-минутното занимание ще се научим как се прави тесто за курабийки стъпка по стъпка: Ще мерим продукти, ще месим, ще точим, ще декорираме, ще глазираме, ще работим със сладкарски пош като истински сладкари! Готовата продукция ще отнесете у дома в красива кутия, а в джоба си ще вземете и рецептата за повторение на урока у дома!
Местата са ограничени, а работилницата е предплатена на цена 45 лв. на дете. Може да направите Вашата резервация на:
Тел.: 0885 699 740
smarfonite@gmail.com
Месинджър
Ще ни необходимо име на детето, възраст и телефон за обратна връзка.
След записването ще очакваме плащане, за да завършите резервацията си. Потърсете ни за да изберем най-удобния за вас начин на плащане.
Очакваме ви с вълнение!!!

Детски парти клуб "Смърфони"

13/12/2023
18:30 ч.

 • Едно дете
  45 лв.
 • Две деца
  (братче и сестриче)
  -
Ванилената Коледа от захарницата

Ванилената Коледа от захарницата

Феята от захарницата тази Коледа няма да скучае! Тя ще ни гостува на нашата специална кулинарна работилница с най-добрите си рецепти и много настроение от любимата книжка.
Тази кулинарна работилница ще се запомни от всички, защото ще е много вкусна, то се знае - това го може най-добре "Малкит готвач". Но освен готвенето, ще може да се снимате на уникалния сет от Феята от захарницата, да застанете зад Захарния павилион сякаш да продадете коледно вълшебство, което децата току що са изпекли! Ще може и да закупите най-новата книга за Феята от захарницата дори с автограф от авторката Катя Антонова.
Разбира се, по традиция, с малките готвачи (4 г. +) ще изпечем най-уханните коледни сладки, ще ги декорираме, ще се потопим в коледната магия и ще хапнем вкусно! Забавлението е гарантирано, а местата са ограничени. Побързайте да направите своята резервация на:
* 0887686859
* malkiat.gotvach@gmail.com
* Месинджър
Работилницата е предплатена и е на цена 55 лв. на дете.
За записването ни е необходимо име на детето, възраст и телефон за връзка, след което ще очакваме плащане по удобен за Вас начин най-късно до 15 декември.
Очакваме тази коледна работилница с вълнение, както и Феята от захарницата!

Къщата на Рая

18/12/2023
18:30 ч.

 • Едно дете
  55 лв.
 • Две деца
  (братче и сестриче)
  -