Ново парти: Печем джинджифилови къщички

 

Когато наближава рожденият ден на детето и сте изредили всички партита с приказни герои, аниматори и детски дискотеки, търсите нещо различно!

 

Добре, но децата междувременно са пораснали и са станали малко по-взискателни в това, което им предлагаме. Но все още са креативни и имат нужда от провокация!

 

Търсите  уютна обстановка с усмихнати домакини? Място, което ухае на канела и сладост – тайната съставка на всяко парти на „Малкият готвач“. Това е кулинарна школа за деца – организира готварски партита за деца над 4 годинки, на които малките готвачи готвят заедно по предварително заданено меню. Докато шефовете слагат шапки и престилки, за да влязат в ролята си, се разпределят задачите. Така неусетно в екипна работа децата правят собствената си почерпка.

 

Сервираме! Настава пълна тишина, всички се хранят в наслада, чиниите са празни!

 

Имате ли съмнения, че е било хубаво?

 

 

Новият формат на готварското парти са джинджифиловите къщички: Всичко се прави на място: замесването на тестото, изрязването на формите, печенето, забъркването на глазурата и слагането на сладкарската боя, декорирането и финалните щрихи със захарни украси! Творчество! Красота! Собствен дизайн! И всяко дете има своя мечната джинджифилова къщичка, която да отнесе у дома, ако има търпение да я запази. Повечето мъници хапват творбите си на място веднага след снимка за запечатване на усмивката!

 

 

Кулинарното парти с джинджифилови къщички е подходящо за по-големи деца ( 6 г. +), защото са необходими повече сръчност, умения във фината моторика на ръцете и най-вече – търпение. При всички случаи къщичките стават много красиви, различни иииииии вкусни! Защото са направени от истински съставки и много любов!

 

За пакетите, локациите и менютата ни, разгледайте тук:

Кулинарни рождени дни

За да запазите дата и да обсъдим менюто и Вашите желания, може да се свържете с нас:

 

📞 0898 676247
📩 malkiat.gotvach@gmail.com
👉 Месинджър