Шоколадов фъдж

Необходими продукти

  • 4 яйца
  • 125 г меко краве масло
  • 1 чаша захар
  • 1 чаша брашно
  • 4 с. л. какао
  • Шепа орехи или други ядки по избор
  • Щипка сол
 

Начин на приготвяне

  1. Разбийте маслото със захарта с миксер до гъст крем
  2. Добавете яйцата едно по едно и разбийте отново
  3. Добавете брашното като го пресеете през сито, за да стане пухкаво тесто. Накрая сложете и какаото
  4. В съд за печене на торта сложете хартия за печене – на дъното и по стените
  5. Сипете тестото равномерно и отгоре посипете орехите
  6. Печете в предварително загрята фурна на 200 С за 15 минути
  7. Извадете и охладете
  8. За украса използвайте класически айсинг: към 1 белтък добавете 1 ч. ч. пресята пудра захар, за да избегнете бучиците. Може да добавите сладкарска боя. Украсете с пош и поръсете с различни захарни украси